Servicii

Servicii Imperio Construct

Imperio Construct ofera clientilor sai servicii de constructii ultramoderne, cu materiale de calitate, dar si buget bine stabilite. Noua ne plac lucrurile clare de la inceput, in relatia cu Beneficiarii si de aceea punem la dispozitie si serviciul de devize profesionale, care vine in ajutorul dvs pentru a va ajuta sa va calculati bugetul inainte de inceperea lucrarilor.

Datorita experientei acumulate realizam lucrarile de la faza de intocmire proiect, pana la finalizarea constructiei, adica la predarea cheii.

Daca sunteti interesati de unul dintre serviciile noastre, sau doriti sa va faceti o casa si nu stiti cum sa abordati proiectul, noi va stam la dispozitie. Pentru mai multe detalii va asteptam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.

Contactați-ne

Dezvoltare rezidentiala Cristian Brasov

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor, societatea noastra activeaza pe tot teritoriul tarii Romanesti, insa acum ne ocupam cu dezvoltarea unor proiecte rezidentiale in zona Cristian, judetul Brasov.

Este foarte bine ca dvs va conturati un buget in gand, insa, cel mai important este sa aveti o echipa care sa va spuna de la inceput costurile reale si etapizate. La Imperio Construct, gasiti aceasta echipa formata din: ingineri, diriginti de santier si lucratori profesionisti cu experienta in domeniu.

Fiind pasionati de lucrul bine facut, am dezvoltat pentru clientii nostrii toate serviciile necesare pentru a putea fi multumiti la finalizarea lucrarii. Prima etapa este aceea de cunoastere, dupa care vine ascultarea ideii Beneficiarilor si estimarea lucrarii. Aici, este foarte interesant, pentru ca majoritatea clientilor nostrii din Cristian, judetul Brasov, nu stiau la ce buget sa se astepte.

Fie ca discutam de un singur proiect (casa), sau un cartier rezidential cu mai multe case, putem spune cu mandri ca putem face fata cererilor si mai mult decat atat, oferim si garantie lucrarilor finalizate.

Pentru mai multe detalii sau daca doriti sa discutam despre viitorul dvs proiect, va asteptam cu drag pe la noi pe la santier in Cristian, Judetul Brasov, cu un telefon in prealabil.

Echipa Imperio Construct.


Proiecte rezidentiale Cristian Brasov

Echipa de constructii Imperio Construct are sediul in Bucuresti si un punct de lucru in Brasov, zona in care, momentan, realizeaza multe proiecte rezidentiale de calitate.

Avand un principiu foarte bine definit, noi nu renuntam la seriozitate pe toata perioada lucrarilor – sfatuind clientii inca de la inceput, prin inginerii nostri, care sunt avizati in domeniu si intocmesc devize de specialitate, astfel incat sa stiti de la inceput ce buget sa aveti.

Din ehipa noastra de profesionisti, nu lipseste nici dirigintele de santier care supervizeaza si aproba fiecare proiect rezidential in lucru. Ne place sa construim corect si sa nu luam in "gluma" bugetele clientilor. Toate proiectele rezidentiale construite de noi beneficiaza de garantie comerciala.

Un alt lucru foarte important cand faci proiecte rezidentiale, este acela al finisajelor. Colegii nostrii de la finisare, au experienta de peste 15 ani in domeniu si executa lucrari foarte complexe. Stim ca a construi o casa nu este usor, din niciun punct de vedere si de aceea cand predam o casa la cheie clientilor nostri, ne face foarte mare placere cand observam satisfactia in ochii acestora.

Daca sunteti interesati de o colaborare va asteptam in punctul nostru de lucru in judetul Brasov, sau direct pe santiere in Cristian, sa vedeti proiectele noastre rezidentiale in lucru. Si pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.

Echipa Imperio Construct!

Serviciu inactiv: 195.138.214.55