Proiectare

Stim ca de cele mai multe ori nu gasiti persoana potrivita sa va ajute cu bugetul pentru constructia locuintei mult visata si de aceea la Imperio Construct am dezvoltat, in timp, serviciul de intocmire devize profesionale.

Acest serviciu va spune cat ar fi bugetul pentru ce doriti dvs sa faceti. El se raporteaza la mana de lucru si la cantitatea de materiale necesara la fiecare etapa a constructiei. Este foarte util atunci cand va hotariti sa incepeti un proiect, pentru ca intotdeauna este vorba despre banuti.

Echipa noastra de proiectanti va sta la dispozitie cu orice intrebare ati avea, legata de materiale folosite, de timpul de lucru, de calitatea solului si multe altele. Inginerii nostrii sunt avizati in domeniu si participa la realizarea fiecarei etape – pana la predarea locuintei care noii proprietari.

Un alt avantaj al colaborarii cu noi, este garantia comerciala oferita clientilor nostrii. Puteti afla mai multe detalii despre toate beneficiile unei lucrari executate de Imperio Construct, consultand formularul din sectiunea Contact, sau apeland numarul de telefon de pe site.

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie.

Echipa Imperio Construct.


Case la rosu in zona Cristian, judetul Brasov

Fie ca vorbim de constructia unei case la rosu, amenajarea unei hale instrustiale sau de proiecte realizate de la inceput pana la predarea la cheie, Imperio Construct asigura servicii profesionale si seriozitate, pe parcursul tuturor etapelor.

Foarte multi Beneficiari din zona Cristian, ne intreaba care este durata si este costul final al lucrarilor. In functie de complexitate si de gradul de finalizare a lucrarii, aceste doua lucruri pot alterna.

Asadar, in ajutorul dvs, vine echipa noastra de ingineri care va poate intocmi un deviz profesional si astfel veti putea sti cat costa o casa la rosu, o hala industriala, o casa la cheie sau orice alt proiect pe care doriti sa il dezvoltati. Fiecare casa la rosu sau casa la cheie, este supervizata de catre un diriginte de santier, care se asigura ca totul va fi realizat corespunzator si conform normelor.

Proiectele de calitate, beneficiarii multumiti, finisajele premium si garantia lucrarilor, sunt patru lucruri care ne recomanda. Daca sunteti interesat, va asteptam cu drag pe la noi sa putem schita un plan de lucru. Pentru orice alte detalii ne puteti contacta la numarul de telefon afisat pe site, sau trimitand un mail in sectiunea Contact.

Va multumim,

Echipa Imperio Construct.

Serviciu inactiv: 195.138.214.55